Uw ervaring

Hier kunt u uw eigen reacties en ervaringen invoegen wat wij uiteraard zeer leuk vinden.

 

5 gedachten over “Uw ervaring

 1. Ik wil jou nog heel erg bedanken voor alle gezellige lessen en alle moeite die jij voor mij hebt gedaan met als resultaat dat ik nu al een paar weekjes mijn rijbewijs heb.

  Groeten Mark

 2. Ik heb mijn rijbewijs sinds 19 juni vorig jaar. Gelijk 1st keer gehaald. Je bent best wel relax maar ook streng. Je bent ook eerlijk en gezellig! Ik wil je nogmaals bedanken voor je begeleiding. Ik ben heel erg blij met mijn rijbewijs hihi

  Groetjes, Cook

 3. Ik heb mijn rijbewijs sinds maart dit jaar. Ik durfde ongeveer 10 jaar geen auto te rijden, maar dankzij Salih heb ik me over mijn angst heen kunnen zetten. Erg bedankt voor alle tijd en moeite die je in me hebt gestoken!

  Groetjes,

  Funda

 4. Goedendag!

  Ik ben op zoek naar een rijschool die mij iets verder op weg kan helpen. Helaas ben ik gebonden aan een automaat rijbewijs, en ik wil graag overstappen naar schakel. Nu ben ik zelf al heel wat aan het oefenen, alleen heb ik een hele erge angst om de weg op te gaan met ander verkeer. (Dit komt omdat ik bang ben dat de auto afslaat, en de feeling voor de koppeling nog niet helemaal onder controle heb) ik heb dan ook geen 10 uur meer nodig om mijn angst hierover heen te zetten, want het schakelen gaat eigenlijk prima. Nu zoek ik dus iemand die mij kan helpen om 3, 4 lesjes dit op korte termijn kan leren en na de lange wachttijd voor Corona ook af kan laten rijden voor een schakel.

  Graag hoor ik of jij mij kan helpen.

 5. Ik ben zeer tevreden met rijschool Salih. Een zeer bekwame rijschool houder met verstand van les geven. Op een makkelijke en een prettige manier legt hij per situatie uit hoe het moet zijn. Herhaalt vaker punten waarmee je moeite hebt. Geeft je ook de ruimte en gelegenheid om vragen te stellen of dingen die je extra wilt oefenen. Als er een situatie zich voordoet waar het niet helemaal goed ging, laat hij je vervolgens parkeren op een veilige plek en legt daar ter plaatse de situatie uit, niet pas achteraf wat natuurlijk heel fijn is!! Een top rijschool die ook zeer flexibel is. Een rijschool die niet op de minuten let maar gaat voor 100% slagen. 60 minuten zijn ook echt 60 minuten. Je haalt ook niemand op in jou uur!! Wat andere rijscholen wel vaak doen!! Daarnaast haalt hij je nog even voor de examen op om nog de laatste keer alles door te nemen, en dit tot mijn verbazing KOSTELOOS!! Waar vinden we tegenwoordig nog zo’n goede service!! Ik raad iedereen aan zich in te schrijven bij Salih. Beste Salih ik wil je bedanken voor al jou goede lessen jou inzet en advies. Maar ook de vertrouwen in mijn. Ik ben echt super blij dat ik bij jou les heb gevolgd. Bedankt voor alles, ook voor de leerzame wijze woorden naast auto rijlessen! Dankjewel voor alles.

Geef een antwoord